BreedLink start met uitrol internet op bedrijventerreinen Lelystad

Geplaatst op: 2 juli 2017

BreedLink start uitrol snel internet op bedrijventerreinen Lelystad

Ondernemers op de bedrijventerreinen Noordersluis, Larserpoort, Flevopoort en Lelystad Airport kunnen op korte termijn profiteren van snel internet. Internetbedrijf BreedLink is voornemens er al na de zomer te starten met de aanleg van het netwerk. Bij voldoende belangstelling rolt BreedLink het netwerk ook uit op andere bedrijventerreinen in en rond Lelystad.

BreedLink is een internetbedrijf dat zich richt op bedrijventerreinen om snel internet te leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Ed Boerema is directeur van BreedLink: “We hebben onderzoek gedaan naar de beschikbaarheid van snel internet. Lelystad is een van de steden waar bedrijventerreinen nog onvoldoende zijn voorzien van betaalbaar en snel internet. Omdat het aanbod hier zeer beperkt is, hebben wij voorbereidingen getroffen om het gebied heel snel te kunnen voorzien van internet.”

Trage verbindingen leiden tot frustratie

Internet is een primaire behoefte geworden voor bedrijven. Maar de kans is groot dat veel ondernemers rondom Lelystad dus frustraties ervaren over traag ladende websites, haperende systemen en medewerkers die niet efficiënt kunnen werken. De oplossing van BreedLink is snel internet via antennes vanuit de mediatoren in Lelystad, als beproefd alternatief voor glasvezel.

Beschikbaarheid BreedLink?

Ondernemers op de Lelystadse bedrijventerreinen die gebruik kunnen maken van BreedLink, hebben een brief ontvangen van het bedrijf. Op de website www.breedlink.nl kunnen ondernemers checken of BreedLink ook voor hen beschikbaar is.

Er zijn drie mogelijkheden, aldus Boerema: “Voor ruim 500 bedrijven geldt dat wij ze direct kunnen aansluiten. Voor nog eens 400 bedrijven is een bezoek nodig om te onderzoeken of zij kunnen profiteren van het netwerk. En voor de overige bedrijven geldt dat extra inspanningen van BreedLink nodig zijn voor ontsluiting. Die investering is realistisch wanneer ca 20 bedrijven in de directe omgeving willen deelnemen.” Belangstellenden kunnen zich via dezelfde website www.breedlink.nl aanmelden of meer informatie opvragen

Betrouwbare verbinding Hoge snelheden Up en down even snel Pakketten op maat

Ook super snel internet van BreedLink?

Bekijk onze pakketten

Pakketten of neem contact op