Onze pakketten

Bij BreedLink Zakelijk Internet heeft u de keuze uit drie pakketten, er is dus altijd een pakket dat bij uw situatie past.

EASY CONNECT

Gewoon goed internet!

30 MB/s
€75 p/m (excl. btw)

PREMIUM

Als internet cruciaal is.

100 MB/s
Prijs op aanvraag

PREMIUM +

Supersnel internet!

400 MB/s
Prijs op aanvraag
Betrouwbare verbinding Hoge snelheden Up en down even snel Pakketten op maat

BreedLink cijfers

U bent niet de eerste

4 Bedrijventerreinen in Lelystad
45 Bedrijven gebruiken
BREEDLINK in Lelystad
15 Klanten buiten Lelystad

Wat onze klanten vinden

Onze klanten delen hun ervaring met BREEDLINK

Dhr van Iersel Support2U

Er ligt glas in ons pand, maar vanwege de snelle oplevering en de goede prijs hebben we voor Breedlink gekozen. Zie meer informatie over de totstandkoming van de verbinding in het interview met Support2U

EMD Nederland

EMD is gespecialiseerd in abonnementenbeheer, distributie en fulfilment en werkt voor grote en kleine uitgevers over de hele wereld. Wij hebben een callcenter en moeten dus goed bereikbaar zijn. We hebben veel mail- en telefoonverkeer. We zijn erg tevreden over BreedLink. De internetverbinding van BreedLink werkt heel goed. Ook onze VoIP loopt probleemloos over deze lijn.

Infradijk

Wij zijn erg blij met de snelle verbinding van Breedlink. Wij doen veel aanbestedingen en daarvoor moeten we veel bestanden downloaden en uploaden. Voorheen ging dit vreselijk traag. Dankzij BreedLink kunnen wij nu met gemak grote bestanden ontvangen, verzenden en opslaan in de cloud. Ik kan het iedereen aanraden!

Giant Europe B.V.

Ons bedrijf heeft een glasvezelverbinding. Echter, omdat internet voor ons zo belangrijk is, hebben we gekozen voor een back-up verbinding van BreedLink. We wilden dat de back-up verbinding fysiek gescheiden zou zijn van de glasvezelverbinding, dus over een ander pad gaat. Mochten er graafwerkzaamheden zijn en de glasvezelverbinding zou geraakt worden, wordt er automatisch overgeschakeld naar de BreedLink verbinding. Zo zijn we altijd verzekerd van een online verbinding.

BS Reklame

Sinds kort zijn wij aangesloten op de straalverbinding van Breedlink. Tot op heden hebben wij een enorme verbetering in upload- en download snelheid t.o.v. de dsl verbinding die wij nog hadden.
En we kunnen nu met meerdere personen ongestoord online. Wat nooit mogelijk was.

Twijfel over de pakketkeuze?

Twijfels u over de juiste pakketkeuze voor u of uw bedrijf? Laat u vrijblijvend adviseren!

Advies aanvragen