SNEL INTERNET VOOR U
INTERNET IN LELYSTAD

BreedLink is momenteel actief op 4 terreinen in Lelystad met snel internet.

Bent u ondernemer en/of woont u in Lelystad?

BreedLink is momenteel actief op 4 terreinen in Lelystad met snel internet, op deze terreinen hebben wij al een netwerk met snel internet voor u beschikbaar waar ook u gebruik van kunt maken.

De gebieden in Lelystad waar wij snel internet leveren:

 • Lelystad Airport
 • Flevopoort
 • Larserpoort
 • Noordersluis

Wij zijn natuurlijk wel constant in beweging en leveren hierdoor op steeds meer industrieterreinen internet. Bevindt u zich op een andere locatie dan op een van bovengenoemde terreinen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Dan kunnen we kijken of er ook voor u een passende oplossing te vinden is. Op de terreinen waar wij momenteel actief zijn, zijn al onze pakketten beschikbaar. In overige gebieden kunnen wij in veel gevallen het Premium of Premium+ pakket voor snel internet voor u verzorgen.

Naast Lelystad zijn wij binnenkort ook in meer gebieden te vinden. Houd goed onze website in de gaten of stuur een mailtje als u op de hoogte gehouden wil worden over onze locaties.

SNEL INTERNET VOOR U, INTERNET IN LELYSTAD

BreedLink gaat waar anderen stoppen. Op veel plaatsen in en om Lelystad is de internetverbinding ronduit slecht. Er is slechts beperkte mogelijkheid om te internetten en op die manier gaat werken op de nieuwe manier (in de cloud, met mail enzovoorts) steeds lastiger.

BreedLink heeft dit opgemerkt en pakt voor u het probleem met traag internet in en om Lelystad goed aan! Ons internet heeft een gelijke up- en downloadsnelheid wat het erg fijn werken maakt.

Wat onze klanten vinden

Onze klanten delen hun ervaring met BREEDLINK

Dhr van Iersel Support2U

Er ligt glasvezel in ons pand, maar vanwege de snelle oplevering en de goede prijs hebben we voor Breedlink gekozen. Zie meer informatie over de totstandkoming van de verbinding in het interview met Support2U

EMD Nederland

EMD is gespecialiseerd in abonnementenbeheer, distributie en fulfilment en werkt voor grote en kleine uitgevers over de hele wereld. Wij hebben een callcenter en moeten dus goed bereikbaar zijn. We hebben veel mail- en telefoonverkeer. We zijn erg tevreden over BreedLink. De internetverbinding van BreedLink werkt heel goed. Ook onze VoIP loopt probleemloos over deze lijn.

Giant Europe B.V.

Ons bedrijf heeft een glasvezelverbinding. Echter, omdat internet voor ons zo belangrijk is, hebben we gekozen voor een back-up verbinding van BreedLink. We wilden dat de back-up verbinding fysiek gescheiden zou zijn van de glasvezelverbinding, dus over een ander pad gaat. Mochten er graafwerkzaamheden zijn en de glasvezelverbinding zou geraakt worden, wordt er automatisch overgeschakeld naar de BreedLink verbinding. Zo zijn we altijd verzekerd van een online verbinding.

Infradijk

Wij zijn erg blij met de snelle verbinding van Breedlink. Wij doen veel aanbestedingen en daarvoor moeten we veel bestanden downloaden en uploaden. Voorheen ging dit vreselijk traag. Dankzij BreedLink kunnen wij nu met gemak grote bestanden ontvangen, verzenden en opslaan in de cloud. Ik kan het iedereen aanraden!

Betrouwbare verbinding Hoge snelheden Up en down even snel Pakketten op maat

Onze pakketten

Bij BreedLink Zakelijk Internet heeft u de keuze uit drie pakketten, er is dus altijd een pakket dat bij uw situatie past.

EASY CONNECT

Gewoon goed internet!

€75 p/m (excl. btw)

PREMIUM

Als internet cruciaal is.

 • Maatwerkoplossing
 • 100 Mb/s up- en download
 • Landelijk beschikbaar
 • Handig met meerdere pc’s
Prijs op aanvraag

PREMIUM +

Supersnel internet!

 • Maatwerkoplossing
 • 400 Mb/s up- en download
 • Landelijk beschikbaar
 • 24/7 support
Prijs op aanvraag
Betrouwbare verbinding Hoge snelheden Up en down even snel Pakketten op maat

Ook super snel internet van BreedLink?

Bekijk onze pakketten

Pakketten of neem contact op