Laten we ons even voorstellen

Over ons

Breedbandverbindingen zijn niet overal in Nederland te verkrijgen. Of tegen zulke hoge investeringskosten dat aanleg niet voor de hand ligt. In veel van deze gevallen kan BreedLink een oplossing bieden.

Met behulp van een landelijk dekkend netwerk van 24 hoge mediatorens en aanvullende voorzieningen, sluiten wij zelfs de moeilijkst te bereiken plekken aan tegen aantrekkelijke tarieven. Snel en betrouwbaar internet voor elke ondernemer: overal..

Snel internet
Net zo goed als glas
Up en down even snel
Betrouwbare techniek

BreedLink stelt zich voor

Over ons bedrijf

BreedLink is specialist als het gaat om het leveren van snel internet door de lucht. Bij andere aanbieders is voor een snelle verbinding de aanleg van een (nieuw) kabelnetwerk een vereiste maar bij BreedLink niet. De kwaliteit van snel internet via de lucht is zo goed of zelfs beter dan internet via glasvezel. Zo kunnen wij u een handje helpen!

Hoe is het ontstaan?

Snel internet zonder glasvezel

BreedLink heeft de beschikking over 24 mediatorens van Alticom die verspreid zijn door heel Nederland. Vanuit deze torens en masten worden radio- en televisieuitzendingen mogelijk gemaakt. Ook telecomaanbieders gebruiken de torens om te voorzien in landelijke dekking.

Dankzij de grote hoogte van de torens zijn de hoge opstelpunten ideaal om draadloos internet overal mogelijk te maken.

Met behulp van een kleine antenne die wij bij u plaatsen, maakt u verbinding met de dichtstbijzijnde de mediatoren. Wij kunnen afstanden tot 25 kilometer overbruggen. Via deze verbinding krijgt u de beschikking over ons razendsnelle internet.

Wij vertellen u graag meer over de opties, klik hier en we bellen u op.

Wij werken waar anderen niet komen

Landelijk gelegen betekent niet afgesloten

Breedband internet is een primaire levensbehoefte geworden. Breedbandverbindingen zijn echter niet overal in Nederland te verkrijgen. Of tegen zulke hoge investeringskosten dat aanleg niet voor de hand ligt. In veel van deze gevallen kan BreedLink een oplossing bieden.

Zakelijk internet voor iedereen: overal..

.

Hoog in ons vaandel

Betaalbare oplossingen

Onze tarieven zijn aantrekkelijk. De prijzen variëren op basis van de gewenste bandbreedte.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Ons support team staat klaar

Wij zorgen ervoor dat u snel online bent. Via ons formulier hier klikken kunt u zien of ons internet beschikbaar is bij u.

Wilt u ook snel online zijn? Wij bellen u graag terug om u van dienst te kunnen zijn.