Over BreedLink

Breedbandverbindingen zijn niet overal in Nederland te verkrijgen. Of tegen zulke hoge investeringskosten dat aanleg niet voor de hand ligt. In veel van deze gevallen kan BreedLink een oplossing bieden.

Met behulp van een landelijk dekkend netwerk van 24 hoge mediatorens en aanvullende voorzieningen, sluiten wij zelfs de moeilijkst te bereiken plekken aan tegen aantrekkelijke tarieven. Snel en betrouwbaar internet voor elke ondernemer. Overal.

Over ons bedrijf

BreedLink is specialist als het gaat om het leveren van snel internet door de lucht. Bij andere aanbieders is voor een snelle verbinding de aanleg van een (nieuw) kabelnetwerk een vereiste maar bij BreedLink niet. De kwaliteit van snel internet door de lucht is zo goed of zelfs beter dan internet via glasvezel. Zo kunnen wij u een handje helpen.

Onderdeel Cellnex Telecom

In Europa heeft Cellnex Telecom zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld als de belangrijkste onafhankelijke aanbieder van draadloze telecommunicatie-infrastructuur met in totaal ongeveer 21.000 sites. Cellnex verhuurt onder meer sites aan telecomoperators, verzorgt geavanceerde audiovisuele diensten aan regionale en lokale omroepen, ontwikkelt oplossingen op het gebied van “Smart City”, en biedt onder meer Distributed Antenna Systemen aan. Cellnex Telecom is actief in Spanje, Frankrijk, Italie, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en Nederland.

In Nederland waren Shere Masten en Towerlink al onderdeel van Cellnex. In september 2017 zijn ook Alticom en Breedlink aangekocht door Cellnex. Daarmee bezit Cellnex op dit moment 24 hoge mediatorens en meer dan 780 telecommunicatiemasten in Nederland. Diensten varieren hierbij van mast colocatie diensten tot data center housing faciliteiten.

Snel Internet zonder Glasvezel

BreedLink heeft de beschikking over 24 mediatorens van Alticom die verspreid zijn door heel Nederland. Vanuit deze torens worden radio- en televisieuitzendingen mogelijk gemaakt. Ook telecomaanbieders gebruiken de torens om te voorzien in landelijke dekking.

Dankzij de grote hoogte van de torens zijn de opstelpunten ideaal om draadloos internet overal mogelijk te maken.

Met behulp van een kleine antenne die wij bij u plaatsen, maakt u verbinding met de dichtstbijzijnde mediatoren. Wij kunnen afstanden tot 25 kilometer overbruggen. Via deze verbinding krijgt u de beschikking over ons razendsnelle internet.

 

 

Betrouwbare verbinding Hoge snelheden Up en down even snel Pakketten op maat

Ook super snel internet van BreedLink?

Bekijk onze pakketten

Pakketten of neem contact op